Spartacus
Likes
162
Antal inlägg
645
Följare
47
Medaljer
0
Om användaren
Tankar, noteringar och funderingar om aktier och investeringar.

RSS

RSS feed

Blogg

Intressant intervju i Börspodden

Jag måste säga att en av de intressantaste intervjuerna aktiesnacks-podden Börspodden fått till är den senaste med Sverker Martin-Löf -  Intervju med Sverker Martin-Löf.

Minns ni mediastormen kring några av Industrivärdens toppar för ett tag sedan? Nu får vi höra Martin-Löfs version och det fångar upp helt andra saker än de som pumpades runt i media då det begav sig.

Jag rekommenderar att man lyssnar. Om enbart bitar av det som berättas stämmer så är det ytterst besvärande för inte minst svensk journalistkår. En eloge till Börspodden för att genomföra riktig journalistik d.v.s. försöka gräva fram fler sidor av ett mynt än ett och få fram så mycket fakta på bordet som möjligt. Inte bara driva en förutbestämd tes.

Om delar av det som kan anas är sant så är det också besvärande för Lundberg. Glorian hamnar helt klart i så fall på sned.

Nu verkar det dock inte finnas några bevis åt endera hållen, men ut kom i alla fall en vinnare i hur maktbalansen försköts.

Har du lyssnat på avsnittet? Vad tycker du?

Anonymous's picture
Investeraren_tw (ej registrerad)

När det gäller svensk media, så kan man idag alltid utgå ifrån att de förfalskar verkligheten. Så långt har det tyvärr gått. Nu var det väl också rätt uppenbart att gubbarna på SCA misskötte sig och fick storhetsvansinne, förbrukade aktieägarnas pengar? Precis som jag anser att Investor idag mest fokuserar på sina egna bonusar och vansinnigt höga löner, resten av ägarna pissar de på. Därför undviker jag den typen av bolag, där allt handlar om excercesser för ledningen.

Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

Anonymous's picture
You cant handel... (ej registrerad)

Lyssna även på avsnitt 173 med Jens B Nordström och läs hans bok Tronstriden. Tror de flesta börstoppar ibland underskattar medias makt när väl drevet går igång. Folk här hemma skrattar när Trumps presssekreterare pratar om alternativa sanningar men litar blint på allt som skrivs här hemma. Leve populistisk media...

 

Spartacus's picture
162
646
47
0
Spartacus

Tack för lyssnar och lästipset!

Anonymous's picture
Amaronemannen (ej registrerad)

Njaaaa...Sätter inte alltför stor tilltro på Sverker men ej heller på media. Tycker även att Börspodden har en tendens att se dessa gubbar som hjältar fast de egentligen inte vet ett skit. De är upp över öronen förälskade i Ola Rollén och oavsett vad som kommer fram är han väl i deras ögon oskyldig. Börspodden beter sig själva som rätt sunkiga "journalister" 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (49)

Taggar