Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 november 2016

Poddtips - ser fram emot 63 år som pensionär!

Som är väl känt för er som läser den här bloggen så lyssnar jag otroligt mycket på både poddar och radio. En podd som jag lyssnar på sporadiskt är Punchverandan. Detta är ett program där två programledare födda på 70- respektive 80-talet träffar en äldre person som får berätta om sitt liv. 

Detta är en intressant format men väldigt beroende av den person som de träffar. De senaste två avsnitten (kommer en del tre också) är dock något av det bästa och mest intressanta jag har hört. Det är Gösta Vestlund (103 år gammal) otroligt skärpt och klar som berättar om sitt liv. När man är 103 år gammal så innebär det att man föddes innan 1:a Världskriget så detta är en intressant livsresa och in historiskt översikt över vår historia med Bondesamhälle, oäktabarn, nyckterhetsloger och arbetarrörelse...och så har jag bara gått igenom det första programmet. Kort sagt väl värt att lyssna. Själv ser jag fram emot att vara så här klar vid 103 vilket innebär 63 år till som pensionär. 

Vad har du lyssnat på den här veckan? 

 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar