ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Portföljens utveckling Februari månad

Sådär ja då var det dags för änne en veckorapport. Jämfört med föregående månad så ökade portföljens totala storlek med +5,3% Faktorer som påverkar porföljens storlek är utdelningar, valutaförändringar, eget sparande och aktiernas svänging. En riktigt bra ökning denna månad och det känns gött även om jag gillar när börsen rasar (köptillfällen)

 

Som ni kanske har läst tidigare så sålde jag Tesla innan rapporten på ca 280 dollar. I förrgår när jag låg i sängen och precis skulle somna noterade jag att kursen hade dippad under 250 dollar! VIlket fint köptillfälle, jag loggade in på mobilen och köpte en liten post på 245 dollar och somnade sedan med ett leende på läpparna. I dagsläget ligger kursen på 250 dollar och jag kommer att köpa en lite post till om aktien håller sig under 250. Tanken är sedan att sälja när de första Model 3 ses på vägarna (ej massproduktion) och sedan köpa igen när Mr Elon Musk annonserar att det blir en försening av massproduktionen. 

 

För övrigt så har jag startat ett sidoprojekt som går ut på att dra in lite extracash varje månad. Detta projekt startar idag men jag har redan tjuvstartat och hoppas att första delmålet uppnås snart. Min blocketannons går ut om 1 dag så där känns det tyvärr lite rökt =)

Vi hörs snart igen, Mars blir en spännande månad med hela fem stycken utdelningar.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)