ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed
15 augusti 2016

Varsågod, jag har precis gjort dig rik

Idag när jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn hittades denna bild i en slumpmässig mapp:

 

(som ni ser blev bilden väldigt liten, direktlänk till större bild finnes här:  https://s4.postimg.org/b2xzx3mlp/prottyp.png )

Vad är då detta kanske Ni undrar? Detta är er alldeles egna robothögtryckstvätt! Än så länge är den bara i idéstadiet och det enda som egentligen existerar kring denna produkt är bilden ovan. Tanken är att roboten skall köra fram till ägarens fordon och tvätta av det, vid avslutad tvätt kör roboten tillbaka till laddstationen. Givetvis finns olika inställningar såsom avspolning, snabbtvätt, grundlig tvätt, vaxning m.m...

Så, här har ni uppfinningen som alla villaägare har väntat på. Open Source dvs gör vad ni vill med informationen. Starta en Kickstarterkampanj, ring era produktionskontakter i Kina, eller bara le åt mina fina paintskills.

Jag har varken tid eller pengar att gå vidare med denna idè och helt ärligt så vet jag inte om kundunderlaget finns =) Dock hade det varit VÄLDIGT kul om en liknande produkt kom ut på marknaden om några år, kom då ihåg var ni såg den först. Synpunkter?

 

I övrigt så är jag väldigt passiv när det kommer till investeringar. Börsen har upplevts som ganska tråkig den senaste månaden och även jag har varit lite "off" under min pappaledighet investeringsmässigt. Nu är hösten på intåg och det gäller för mig att göra några nya aktieköp inom en snar framtid om mina utdelningsmål för 2016 ska nås.

 

mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)